RADIO POLEMISTIS ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ


Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Έτοιμος για τις μεγάλες μάχες στη Μόσχα


Έτοιμος για τις μεγάλες μάχες στη Μόσχα είναι ο Μιχάλης Ζαμπίδης, για τη διοργάνωση Grand Prix K.O., διεκδικώντας τον Παγκόσμιο Τίτλο W5 !
Σήμερα,Τετάρτη 6/4, ο Iron Mike και η ομάδα του αναχωρούν με προορισμό την πρωτεύσουσα της Ρωσίας.Ο Ζαμπίδης θα συμμετάσχει σε τουρνουά 4 μαχητών και στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον πολύ δυνατό Ουκρανό Πρωταθλητή Enriko Gogokhia και εφόσον κερδίσει θα αναμετρηθεί την ίδια ημέρα στο μεγάλο τελικό με το νικητή του άλλου αγώνα μεταξύ του Ολλανδού Πρωταθλητή Willian Diender και ενός άλλου παλιού γνώριμου, του σκληροτράχηλου Dzabar Askerov (έχασε το 2009 από το Ζαμπίδη σε αγώνα στην Αυστραλία μετά από μία πολύ σκληρή μάχη και αναζητά τη ρεβανς), ο οποίος και πήρε τη θέση του Ρώσου Armen Israelyn που τραυματίστηκε και δε θα μπορέσει να συμμετάσχει.
Μαζί με το Μιχάλη Ζαμπίδη θα ταξιδέψουν οι Μπάμπης Παπαδόπουλος (βοηθός προπονητή του Γ. Μάλλιου), ο γυμναστής Αλέξανδρος Παπαδιονυσίου, ο γιατρός Βαγγέλης Στάμου, η manager του Τόνια Φουσέκη και ο υποστηρικτής και φίλος Σωτήρης Τσαφούλιας, με την πεποίθηση πως ένας ακόμα Παγκόσμιος Τίτλος θα προστεθεί στη συλλογή του Έλληνα Πρωταθλητή!
Την Πέμπτη 7/4 θα πραγματοποιηθεί η Συνέντευξη Τύπου, την Παρασκευή 8/4 η ζύγιση των μαχητών και η διοργάνωση θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Απριλίου, στις 15.30 ώρα Ελλάδος. Ο πρώτος αγώνας του Iron Mike είναι προγραμματισμένος για τις 18.05 (ημιτελικός με τον Gogokhia) και ο μεγάλος τελικός για τις 20.20.
To “Cultural and Sports Center of Arbat” που θα φιλοξενήσει τους αγώνες αναμένεται να είναι κατάμεστο μιας και τα ελάχιστα εισιτήρια που είχαν μείνει αδιάθετα έχουν πλεόν εξαντληθεί, ενώ στις κερκίδες το παρόν θα δώσουν και αρκετοί Έλληνες ομογενείς που μένουν μόνιμα στη ρωσική πρωτεύουσα!
Λίγο πριν την αναχώρησή του ο Μιχάλης Ζαμπίδης δήλωσε: «Έχω προετοιμαστεί πολύ καλά και είμαι σε εξαιρετική φόρμα. Με την ομάδα μου έχω κάνει ό,τι έπρεπε στην προετοιμασία ώστε την ημέρα του αγώνα να επιτύχω στόχο μου που δεν είναι άλλος από τη νίκη και στις δύο μάχες και την κατάκτηση του Παγκόσμιου Τίτλου W5»
Η διοργάνωση και οι αγώνες του Ζαμπίδη θα μεταδωθούν live από το ρωσικό κανάλι FIGHTER καθώς και μέσω internet με σύστημα pay-per-view. Περισσότερες λεπτομέρειες για την online μετάδοση θα υπάρχουν τις επόμενες ημέρες.
 
www.polemistis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου