RADIO POLEMISTIS ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ


Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

13ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γουσού Κουνγ-Φού

Με επιτυχία τελείωσε το 13ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γουσού Κουνγ-Φού ( Ταο Λού ) όλων των κατηγοριών, που πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Μαχητικών Αθλημάτων στα Νέα Λιόσια. Το πρωτάθλημα είχε την υποστήριξη της Ελληνικής Κυβέρνησης και της Κινεζικής Πρεσβείας στο πλαίσιο εορτασμού για τα 40 χρόνια έναρξης των διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας- Κίνας .Μελανό σημείο για την ομάδα μας ο τραυματισμός του αθλητή μας Πανόπουλου Βαγγελη, όπου επάνω στην εκτέλεση του φορμ, τραυματίστηκε στο γόνατο.Ο Γιατρός κ. Μανδρέκα όπου ανέταξε την επιγονατίδα με επιτυχία.

Σεμινάριο πυγμαχίας από τον Αντώνη Γιαννούλα


Σάββατο,31 Μαρτίου 2012.Ο Α.Σ Μαχητικων Αθληματων ”ΣΚΟΡΠΙΟΣ” διοργανώνει σεμινάριο πυγμαχίας με τον Αντώνη Γιαννούλα ο όποιος είναι ένας από τους κορυφαίους πυγμάχους που έβγαλε η Ελλάδα με τεράστια εμπειρία αγώνων και αρκετές κατακτήσεις τίτλων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό
Πρωταθλητής Ελλάδας 12 συνεχείς χρονιές
9η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
χρυσό μετάλλιο στο διεθνές τουρνουά ‘’Αρένα Καπ”
χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του στο “21ο Κύπελλο Ακρόπολις”
11η θέση στην παγκόσμια κατάταξη
400 Αγώνεςπληροφορίες : 210 5757401 – 6955556048

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Ελληνοαμερικανός διεκδικεί τον τίτλο



Ελληνοαμερικανός διεκδικεί τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στην πυγμαχία και συγκεκριμένα στην κατηγορία Μεσαίων Βαρών.Πρόκειται για τον Ντόνοβαν «Da Bomb» Τζώρτζ,όπως είναι γνωστός,ο οποίος μίλησε για την ελληνική καταγωγή του,κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Αστόρια.

Ο παππούς του καταγόταν από την Κύπρο και η γιαγιά του από την Τρίπολη της Πελοποννήσου. Ο Ντόνοβαν υπογράμμισε την αγάπη που έχει για την Ελλάδα και ότι είναι έτοιμος να κερδίσει τον αγώνα της 17ης Μαρτίου για όλους τους Έλληνες ανά τον κόσμο. Επίσης, ο 26χρονος μποξέρ αναφέρθηκε στα «αισθήματα χαράς» που ένιωθε επειδή βρέθηκε στην καρδιά του Ελληνισμού της Αμερικής και δήλωσε ενθουσιασμένος για την υποστήριξη της Ομογένειας.
Ο Ντόνοβαν «Da Bomb» Tζορτζ θα αγωνιστεί στις 17 Μαρτίου εναντίον του Edwin «La Bomba» Rodriguez στο «Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν» του Μανχάταν, για τον τίτλο του πρωταθλητή Βόρειας Αμερικής και εάν κερδίσει θα προκριθεί στον τελικό για τον παγκόσμιο τίτλο στην πυγμαχία, στην κατηγορία Μεσαίων Βαρών. Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε περισσότερες από 180 χώρες στον κόσμο και θα καλυφθεί από το HBO. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο ομογενής πυγμάχος έχει ένα εκπληκτικό ρεκόρ 28 νικών και μόλις 4 ηττών, και μάλιστα έχοντας κερδίσει με 25 νοκ άουτ.
Ο Ντόνοβαν γεννήθηκε στο Σικάγο και ακολουθεί την πορεία του πατέρα του, Πίτερ Γεωργίου, ο οποίος ήταν επίσης πρωταθλητής στο ίδιο αγώνισμα, και πλέον είναι αστυνομικός και προπονητής του γιου του.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μίλησε η γενική πρόξενος της Κύπρου στη Νέα Υόρκη, Κούλα Σοφιανού, η οποία υπογράμμισε ότι η Κύπρος και όλοι οι Έλληνες είναι περήφανοι για τον ομογενή αθλητή.

Polemistis: Σημειώστε...