RADIO POLEMISTIS ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ


Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Σημαντικές επιτυχίες

 
Σημαντικές επιτυχίες από τους αθλητές Του CHOY LEE FUT στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταολού,Τσινγντά,που διοργάνωσε ο Α.Σ. Ατραπός και ο προπονητής  του,κ. Γεωργίου στις 12 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο ¨Μελίνα Μερκούρη¨
Οι αθλητές και θέσεις που κατέλαβαν: Λαμπάδα Μαρία 1η θέση στα όπλα και 2η στα γυμνά χέρια. Λαμπάδας Κων/νος 2 πρώτες θέσεις, όπλα και γυμνά χέρια. Πανόπουλος  Ευάγγελος 2 πρώτες θέσεις  στα γυμνά χέρια και στο σπαθί και 2η θέση στο κοντάρι. Στεφανοπούλου Τάνια 2η θέση στο σπαθί και 3η στα γυμνά χέρια.Στους αγώνες Τσινγντά,  ο Τσίγκας Θεοδόσης και ο Μελάς Βασίλης Κέρδισαν τους αντιπάλους που είχαν κληρωθεί.  Επίσης αγωνίστηκαν ο Δεδεμπίλης Κων/νος, Τσεμπεράς Δημήτρης, Λίοντος Μιχάλης και Παπασπυρόπουλος Βασίλης.
Η αγωνιστική σαιζόν για το Φεβρουαρίου τελειώνει για την ομάδα  στις 18 του μηνός  με συμμετοχή σε τουρνουά στο Πόρτο Της Πορτογαλίας.
polemistis.gr

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Wing Tsjun Greece Κοπή πίτας


Wing Tsjun Greece Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε την Παρασκευή 3/2 η σχολή πολεμικών τεχνών του Γιώργου Γροντή.Το παρόν έδωσαν οι μαθητές αλλά και πολλοί φίλοι των πολεμικών τεχνών.
Τι είναι το Wing Tsjun:
Το Wing Tsjun (WT) προέρχεται από την Κίνα και ανήκει στην οικογένεια Kung-Fu. (Kung-Fu στα κινέζικα σημαίνει «σκληρή δουλειά»).
Σύμφωνα με το μύθο, αυτό το σύστημα πολεμικών τεχνών αναπτύχθηκε από δύο γυναίκες πριν από 300 περίπου χρόνια, κατά τη διάρκεια του κινέζικου εμφυλίου πολέμου. Πέρασε από γενιά σε γενιά μέσα από την οικογένεια και σε στενό συγγενικό περιβάλλον και βελτιώθηκε με την πάροδο πολλών χρόνων, μέχρι να φτάσει στη σημερινή του μορφή.