RADIO POLEMISTIS ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ


Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Hellenic Kyokushin Karate Union και Ε.Ο.Α

Στις 11 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα της Hellenic Kyokushin Karate Union σε συνδιοργάνωση με την Ε.Ο.Α (Ελληνική Ομοσπονδία Αυτοάμυνας ).Η αγώνες θα γίνουν με την συνεργασία της W.P.K.A και της ISDO.Θα παιχτούν όλα τα στυλ όπως KICK BOXING,KYOKUSHIN KARATE,SUPER KICKS, EQUIPMENT TRAINING CONTEST, SELF DEFENCE TECHNIQUES,FORMS CONTEST,THREE POINTS FIGHTS, FREE CONTACT FIGHTS , KOSHIKI FIGHTS.Περισσότερες πληροφορίες στο site :www.isdo-world.com /www.kyokushinkaiunion.gr .
Μέγας χορηγός Kinesis-Gym

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ MMA’ERS ΣΤΟ MAX FIGHT ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Στις 12 Νοεμβρίου 2011 θα λάβει χώρα στο Russi στην Βουλγαρία επαγγελματική διοργάνωση ΜΜΑ υπό την αιγίδα της MAX FIGHT.
Μετά από πρόταση που έγινε στον πρόεδρο της ΕΟΠΥΜΥ  Δημήτρη Δημητρίου αποφασίστηκε να σταλούν δύο επίλεκτοι αθλητές της ομοσπονδίας
οι, Ρίτζι Σάμο στα 84 κιλά μέλος της HELLAS TOP TEAM με προπονητή τον Δημητρίου Δημήτρη και ο Μπάμπης Καραγιάννης στα 77 κιλά του Α.Σ. Ευβοϊκή Δύναμη με προπονητή τον Παπαϊωάννου Ιωάννη. Συνοδοί προπονητές οι Ταχτσιόγλου Γρηγόρης(Hellas Top Team) και Παπαϊωάννου Ιωάννης.
Οι αντίπαλοί τους οι Savov Sveltozar για τον Σάμο και ο Aleksiev Nikolai για τον Καραγιάννη. “Οι αντίπαλοι των Ελλήνων αθλητών είναι πολύ έμπειροι και ολοκληρωμένοι σε κάθε ζώνη μάχης. Πιστεύω στην καλή παρουσία των αθλητών μας, ο Ρίτζι αν και νέος αθλητής έχει πολλές δυνατότητες,έχει κάνει μεγάλη πρόοδο τον τελευταίο καιρό και έχει μεγάλη ψυχή. Ο Μπάμπης είναι από τους έμπειρους αθλητές της ομοσπονδίας αλλά τώρα του δίνεται η ευκαιρία να δοκιμαστεί στο εξωτερικό.” δήλωσε ο Δ.Δημητρίου.
Αντίπαλος του Σάμο , ο δις αντίπαλος του “Nitro” Σωκόλη ,Savov ο οποίος έρχεται στο event με ένα σερί υποταγών στους προηγούμενους αγώνες του.
Χορηγός των Ελλήνων αθλητών η “mmacage.gr”

polemistis.gr

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011


Ανοιχτό σεμινάριο στην Καλαμάτα

Ανοιχτό σεμινάριο αυτοάμυνας για όλους θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.στις 18:00.Αυτοάμυνα,φυσική κατάσταση & υγεία-αυτοπεποίθηση.Πληροφορίες-εγγραφές Sihing Κώστας Γάλλος 6984 188876 – 2721029949
polemistis.gr