RADIO POLEMISTIS ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ


Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Πρωταθλητής Ευρώπης για δεύτερη φορά ο Ηλίας Ηλιάδης

Πρωταθλητής Ευρώπης για δεύτερη φορά στην καριέρα του, στέφθηκε ο Ηλίας Ηλιάδης. Επτά χρόνια μετά το Βουκουρέστι, ο τζουντόκα του Φίλιππου Αμυνταίου, ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου των νικητών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Με πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες στα -90 κιλά, ο πρωταθλητής κόσμου του 2010 κρέμασε το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας στο στήθος του και παράλληλα έβαλε ακόμη πιο βαθιά τα θεμέλια της πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, το 2012. Στον τελικό, απέναντι στο Νο-2 της παγκόσμιας κατάταξης, τον Ρώσο Κίριλ Ντενίσοφ, ο Ηλίας Ηλιάδης (Νο-5 στον κόσμο) έδειξε τις αγωνιστικές αρετές του. Με Yuko στο 4ο λεπτό και Waza-ari περίπου 30 δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση του τελικού, πήρε μια άνετη νίκη και παράλληλα το τρίτο μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών, αφού πέρυσι στη Βιένη, ήταν τρίτος.
Ο Ηλιάδης στην πορεία προς το χρυσό μετάλλιο επικράτησε κατά σειρά του Γάλλου Ιβ Μάθιου Νταφρεβίγ, του Ρώσου Καμίλ Μαγκομέντοφ, του Εσθονού Γκριγκόρι Μινάσκιν, του Πολωνού Ρόμπερτ Κράβτσικ, ενώ στον τελικό νίκησε και τον Ντενίσοφ, αποδεικνύοντας ότι παραμένει το απόλυτο «αφεντικό» της κατηγορίας.
http://www.polemistis.gr/?p=169

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η διεξαγωγή του Σεμιναρίου

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η διεξαγωγή του Σεμιναρίου στις 9-04-11 στην σχολή FCS KALI HELLAS του Σταύρου Τζιγιαννη στην Νέα Αρτάκη Χαλκίδος οι συμμετέχοντες διδάχτηκαν τεχνικές εδάφους ( MMA GRAPPLING) Μάχη εδάφους από των ειδικό και master στο είδος του Γεώργιο Μαυρωνά.
http://www.polemistis.gr/?p=157 

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

6οΠανελλήνιο Πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών


Με την αναμενόμενη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο πλέον 6οΠανελλήνιο Πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών στο 2ο και 4ο Γυμνάσιο Κ.Τούμπας στην Θεσσαλονίκη.Η διοργάνωση έγινε από την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.) με την συμμετοχή 37 συλλόγων και 400 αθλητών(10% λιγότερους από την περσινή χρονιά). Η προσέλευση του κοινού ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα να πλημυρίσουν τις κερκίδες και να συνοστίζονται καθισμένοι στο δάπεδο του αγωνιστικού χώρου.Όλοι οι αθλητές και προπονητές έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και εμπειρίες, συσφίγκοντας τις σχέσεις μεταξύ τους και επιδεικνύοντας τις ικανότητες και την δεξιοτεχνία των αθλητών ενώ οι προπονητές το εκπαιδευτικό τους έργο. Πραγματοποιήθηκαν οι εξής κατηγορίες, 17 φορμών, 8 κάτα, 21 τεχνικών αυτοάμυνας, 1 εκπαιδευτών αυτοάμυνας, 3 στοχομαχίας, 3 σκιαμαχίας, 34 ημιεπαφής, 16 ελαφράς επαφής, 9 πλήρης επαφής, 16 χαμηλών λακτισμάτων και 3 τάι μπόξινγκ. Όλα κινήθηκαν στο πνεύμα της ευγενούς  άμυλλας και με γρήγορη ροή χωρίς ταλαιπωρία και καθυστέρηση. Οι σύλλογοι που έλαβαν μέρος  ήταν, Α.Σ.ΜΥΓΔΟΝΙΑ, Α.Ο.ΒΟΥ ΣΟΥ ΚΒΑΝ, Α.Ο.ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, Α.Σ.ΤΙΤΑΝΑΣ, Α.Σ.ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΠΟΛΕΜ. ΤΕΧΝΩΝ, Α.Π.Σ.ΕΛΠΙΔΑ, Α.Σ.ΚΡΟΤΩΝ, Α.Σ.ΤΑΙ ΜΠΟΞ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Α.Σ.ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ, Α.Σ.Σ.Κ.ΟΛΥΜΠΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ,Α.Σ.ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ Α.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, Α.Σ.Π.Τ.ΦΟΙΝΙΚΑΣ, Α.Σ.ΚΙΚ ΜΠΟΞ ΒΙΛΣΑΤΙΑΣ, Α.Σ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, Α.Σ.ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ ΠΑΙΟΝΙΑΣ,Α.Σ.ΚΙΚ ΜΠΟΞ ΕΔΕΣΣΑΣ, Α.Σ.ΓΣΚ Ο  ΜΑΧΗΤΗΣ ΡΟΔΟΥ, Α.Σ.ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΜΑΘΗΣΗ, Α.Σ.SHOBUKAIYAMAKAWA, Α.Σ.Π.Τ.ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ, Α.Σ.ΤΚΝ ΦΛΟΓΑ ΠΟΛΙΧΝΗΣ, Α.Σ.DRAGON ΚΥΠΡΟΥ, Α.Σ.Κ.ΡΟΔΟΠΗΣ, Α.Σ.ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, Α.Σ.Α.ΣΤΑΥΡΟΥ, Α.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ, BODYMINDBALANCE,DASSTREETFIGHTING, Α.Σ.ΕΡΜΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, Α.Σ.Μ.Α.ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ULTRAFIGHTERS, Α.Σ ΚΑΡΑΝΤΑΝΑΣ, Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, Α.Σ.ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ, Α.Σ.ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΑΝ, Α.Σ Ο ΠΑΜΜΑΧΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ και Α.Σ. ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ. Οι σύλογοι ήταν από την Θεσσαλονίκη, τον Λαγκαδά, Α.Βασίλειο, Κομοτηνή, Αθήνα, Λειβαδιά, Σιδηρόκαστρο, Ξυλόκαστρο, Ν.Μουδανιά, Έδεσσα, Αξιούπολη, Ρόδο, Σταυρό, Ν.Απολλωνία, Βέροια, Λάρισα, Καστοριά, και την Κύπρο.Οι εκπαιδευτές που έλαβαν μέρος ήταν Ι.Τσικρικώνης, Π.Γρηγοριάδης, Ι.Καπαγερίδης, Β.Αβραάμ, Χ.Καζαντζίδης, Α.Ιωακειμίδης, Π.Τσολακίδης, Δ.Καπέλος,Λ.Λιάκος, Ι.Ευσταθίου, Κ.Σλούκας, Π.Καλανίδης, Χ.Μποζίνης, Γ.Ναλμπαντίδης, Ι.Κανελλόπουλος, Ι.Αλεξίου, Ε.Τουρτίδης, Ε.Χατζηκαλληνικίδης, Κ.Τσαμουρλίεβ, Α.Γκούλιαν, Μ.Μακαμπί, Θ.Καπητανίδης, Α.Κουρούσης, Π.Μέλλιος, Σ.Κούτρα, Π.Παρησίδης, Δ.Παπαδόπουλος, Ι.Λαιμοδέτης, Μ.Τσιλιγγερίδου, Μ.Τριανταφυλλίδης, Ε.Μανουσαρίδου, Α.Κουρούσης, Π.Γκειτσίδου, Δ.Παπαδόπουλος, Α.Καραντάνας, Π.Μακρίδης, Ι.Μηλιάτσης, Ι.Μπόζος, Π.Μπιρόζης, Α.Οικονόμου, Γ.Σαββίδης, Σ.Κυρυλλίδης, Ι.Μιχελής, Θ.Σμιάρης, Π.Αθανασιάδης.




Νέα διάκριση για το Μιχάλη Ζαμπίδη!
Επέστρεψε στην Αθήνα Πρωταθλητής των 5 ηπείρων, κατακτώντας τον Παγκόσμιο Τίτλο W5!




Ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης, πιστοποίησε την εκπληκτική φόρμα στην οποία βρίσκεται πετυχαίνοντας δύο ακόμα πολύ μεγάλες νίκες και κατακτώντας τον Παγκόσμιο Τίτλο W5 σε τουρνουά 4 μαχητών στη Μόσχα!


Ο Iron Mike μάγεψε και το ρωσικό κοινό με την τεχνική του και τα πολύ μεγάλα ψυχικά του αποθέματα, στο πλαίσιο του W5 Grand Prix KO όπου και αγωνίστηκε! Πρώτος του αντίπαλος ήταν ο πολύ δυνατός Ουκρανός Πρωταθλητής Enriko Gogokhia ο οποίος και στον πρώτο γύρο του ημιτελικού δυσκόλεψε τον Ζαμπίδη. Ο Έλληνας Πρωταθλητής στους επόμενους δύο γύρους ανέβασε στροφές και έστειλε το παιχνίδι σε έξτρα γύρο στον οποίο και κυριάρχησε, πέρνωντας ομόφωνα από τους κριτές το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό.


Αντίπαλός του, μία μόλις ώρα μετά τον ημιτελικό, ήταν ο σκληροτράχηλος Dzhabar Askerov που νωρίτερα είχε επιβληθεί του Ολλανδού William Diender. Ο Askerov (με 5 νίκες και 4 ΚΟ στους τελευταίους 5 αγώνες του!) αναζητούσε τη ρεβάνς από τον Iron Mike από το 2009 (ο Ζαμπίδης τον είχε νικήσει με ομόφωνη απόφαση των κριτών μετά από μία μεγάλη μάχη 5 γύρων στην Αυστραλία) και δήλωνε πως αυτό το τουρνουά ήταν η ευκαιρία του να αποδείξει την πραγματική του αξία μέσα στη χώρα του!


Από την έναρξη του 1ου γύρου ο Iron Mike ξεκίνησε πολύ δυνατά, παίρνοντας από πολύ νωρίς το προβάδισμα. Το κοινό στις κατάμεστες εξέδρες έσπρωχνε τους δύο μαχητές σε φρενήρη ρυθμό ανταλλαγής χτυπημάτων, αλλά ο Έλληνας Πρωταθλητής είχε τον τρόπο του να αμύνεται σωστά, προκαλώντας παράλληλα μεγάλη φθορά στον Askerov. Η λήξη του αγώνα βρήκε ομόφωνα το Μιχάλη Ζαμπίδη νικητή και Παγκόσμιο Πρωταθλητή του W5 να πνίγεται στις αγκαλιές των συνεργατών του και τους Έλληνες ομογενείς στις κερκίδες να παραληρούν!
Ήταν τέτοιος ο ενθουσιασμός του κοινού για να θαυμάσει τον Iron Mike από κοντά όπου σε δημοπρασία που διεξήχθει εντός του σταδίου για μία θέση δίπλα στον Ζαμπίδη σε δείπνο που θα δινόταν μετά το τουρνουά, ο πλειοδότης δε δίστασε να διαθέσει 1.800 € !


Στη γωνία του Μιχάλη Ζαμπίδη για άλλο ένα παιχνίδι βρέθηκε ο Μπάμπης Παπαδόπουλους (βοηθός προπονητή Γ. Μάλλιου), ο γυμναστής Αλέξανδρος Παπαδιονυσίου, ο γιατρός Βαγγέλης Στάμος, ο ένθερμός υποστηρικτής του Σωτήρης Τσαφούλια & η μάνατζέρ του Τόνια Φουσέκη.
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, ο νέος κάτοχος του παγκόσμιου τίτλου W5 δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα και κέρδισα ένα τόσο σημαντικό τίτλο, όπως είναι το W5. Ήτανε όλα μία εξαιρετική εμπειρία για εμένα! Από το ότι πρώτη φορά στην καριέρα μου αγωνίστηκα στη Μόσχα μέχρι τον πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας και σκληρότητας που είχε το τουρνουά».


Με τους δύο αυτούς αγώνες, ο Ζαμπίδης συμπλήρωσε 165 αγώνες με 147 νίκες και 85 νοκ άουτ, ενώ η επόμενη μεγάλη μάχη του είναι προγραμματισμένη για τις 27 Μαΐου στη Μελβούρνη, κόντρα στον Αυστραλό Πρωταθλητή John Wayne Parr .


Μπορείτε να δείτε τη νίκη του Μιχάλη Ζαμπίδη στον τελικό του W5 στο παρακάτω Link: http://www.youtube.com/watch?v=GDf4qLs8jos&feature=channel_video_title


Χορηγοί του Μιχάλη Ζαμπίδη είναι τα X-TREME STORES, το Complet της ΔΕΛΤΑ και η Cyta Ελλάδος, Θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου.

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Gladiator’s Night

Στις 10 Απριλίου στην Χαλκίδα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία,για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά,το Gladiator’s Night.
Πρόκειται για τους αγώνες που διοργανώνει παραδοσιακά κάθε άνοιξη ο Τάσος Τσάλας στην Εύβοια,με τη συμμετοχή αθλητών Α’ κατηγορίας.
http://www.polemistis.gr/?p=119

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Έτοιμος για τις μεγάλες μάχες στη Μόσχα


Έτοιμος για τις μεγάλες μάχες στη Μόσχα είναι ο Μιχάλης Ζαμπίδης, για τη διοργάνωση Grand Prix K.O., διεκδικώντας τον Παγκόσμιο Τίτλο W5 !
Σήμερα,Τετάρτη 6/4, ο Iron Mike και η ομάδα του αναχωρούν με προορισμό την πρωτεύσουσα της Ρωσίας.Ο Ζαμπίδης θα συμμετάσχει σε τουρνουά 4 μαχητών και στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον πολύ δυνατό Ουκρανό Πρωταθλητή Enriko Gogokhia και εφόσον κερδίσει θα αναμετρηθεί την ίδια ημέρα στο μεγάλο τελικό με το νικητή του άλλου αγώνα μεταξύ του Ολλανδού Πρωταθλητή Willian Diender και ενός άλλου παλιού γνώριμου, του σκληροτράχηλου Dzabar Askerov (έχασε το 2009 από το Ζαμπίδη σε αγώνα στην Αυστραλία μετά από μία πολύ σκληρή μάχη και αναζητά τη ρεβανς), ο οποίος και πήρε τη θέση του Ρώσου Armen Israelyn που τραυματίστηκε και δε θα μπορέσει να συμμετάσχει.
Μαζί με το Μιχάλη Ζαμπίδη θα ταξιδέψουν οι Μπάμπης Παπαδόπουλος (βοηθός προπονητή του Γ. Μάλλιου), ο γυμναστής Αλέξανδρος Παπαδιονυσίου, ο γιατρός Βαγγέλης Στάμου, η manager του Τόνια Φουσέκη και ο υποστηρικτής και φίλος Σωτήρης Τσαφούλιας, με την πεποίθηση πως ένας ακόμα Παγκόσμιος Τίτλος θα προστεθεί στη συλλογή του Έλληνα Πρωταθλητή!
Την Πέμπτη 7/4 θα πραγματοποιηθεί η Συνέντευξη Τύπου, την Παρασκευή 8/4 η ζύγιση των μαχητών και η διοργάνωση θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Απριλίου, στις 15.30 ώρα Ελλάδος. Ο πρώτος αγώνας του Iron Mike είναι προγραμματισμένος για τις 18.05 (ημιτελικός με τον Gogokhia) και ο μεγάλος τελικός για τις 20.20.
To “Cultural and Sports Center of Arbat” που θα φιλοξενήσει τους αγώνες αναμένεται να είναι κατάμεστο μιας και τα ελάχιστα εισιτήρια που είχαν μείνει αδιάθετα έχουν πλεόν εξαντληθεί, ενώ στις κερκίδες το παρόν θα δώσουν και αρκετοί Έλληνες ομογενείς που μένουν μόνιμα στη ρωσική πρωτεύουσα!
Λίγο πριν την αναχώρησή του ο Μιχάλης Ζαμπίδης δήλωσε: «Έχω προετοιμαστεί πολύ καλά και είμαι σε εξαιρετική φόρμα. Με την ομάδα μου έχω κάνει ό,τι έπρεπε στην προετοιμασία ώστε την ημέρα του αγώνα να επιτύχω στόχο μου που δεν είναι άλλος από τη νίκη και στις δύο μάχες και την κατάκτηση του Παγκόσμιου Τίτλου W5»
Η διοργάνωση και οι αγώνες του Ζαμπίδη θα μεταδωθούν live από το ρωσικό κανάλι FIGHTER καθώς και μέσω internet με σύστημα pay-per-view. Περισσότερες λεπτομέρειες για την online μετάδοση θα υπάρχουν τις επόμενες ημέρες.
 
www.polemistis.gr

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Tο πρώτο G.F.C στην Αθήνα



Στης 25 Μαρτίου στο κλειστό στάδιο Φαλήρου (TAEKWON DO) σε μια πολύ καλή διοργάνωση που δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα από αυτές του εξωτερικού φώτα,μουσική ,ΚΛΟΥΒΙ,13 αγώνες  3.500 θεατές που ήταν εκεί από της 5 και περίμεναν υπομονετικά  να ξεκινήσει το πρώτο G.F.C στην Αθήνα
Στης 19:30 σβήνουν τα φώτα πέφτει το σήμα και οι αγώνες ξεκινάνε και ο πρώτος αγώνας της  βραδιάς είναι γεγονός.
ΛΑΣΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ  VS  ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  νικητής  ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  με Submission (armbar) στον 1 γύρο
ΠΑΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ vs ΝΑΖΙΡΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ νικητής  ΝΑΖΙΡΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ  με TKO στον 1 γύρο
ΜΠΑΛΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ vs ΛΟΡΕΝΣ ΑΝΤΡΕΑΣ νικητής ΛΟΡΕΝΣ ΑΝΤΡΕΑΣ με  Απόφαση (Ομόφωνη) στο 2 γύρο
ΣΤΟΛΗΣ ΝΙΚΟΣ vs ΤΣΙΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ νικητής ΤΣΙΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ με  Απόφαση (Ομόφωνη) στο 2 γύρο
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ  vs ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ  νικητής ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ με  Submission (armbar) στον 1 γύρο
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ  vs  ΣΚΑΛΙΔΗΣ νικητής  ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ με  Submission (RNC) στον 1 γύρο

ΛΕΟΝΤΗΣ ΒΟΡΡΙΑΣ vs  ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ νικητής   ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ  με KO στον 1γυρο
ΜΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ vs AMIR GHOLIPOUR  νικητής AMIR GHOLIPOUR με Απόφαση (Ομόφωνη) στον 2 γύρο
ΜΑΡΟΥΓΚΑΣ  vs ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΗΜΗΡΙΟΥ νικητής  ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΗΜΗΡΙΟΥ με Submission (guillotine) στον 1 γύρο
ΚΑΤΣΑΡΟΣ vs  ZYRABI ZYRABI  με TKO (strikes) στον 1 γύρο
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ vs  STOGNOV NIKOLOV νικητής  ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ με Απόφαση (Ομόφωνη) στον 3 γύρο
ΠΕΤΡΟΥΤΣΟΣ vs  RUDI DEMOULIN νικητής  ΠΕΤΡΟΥΤΣΟΣ  με Submission (armbar) στον 2 γύρο
ΣΟΚΩΛΗΣ ΝΙΚΟΣ vs THIRION SEBASTIEN νικητής             ΣΟΚΩΛΗΣ ΝΙΚΟΣ  με TKO (ground & pound)στον  2 γύρο

Μετά από ένα πολύ καλό θέαμα που είδαν οι θεατές αποχώρησαν από το στάδιο ευχαριστημένοι περιμένοντας την επόμενη διοργάνωση και φυσικά από όλο το event κερδισμένο  βγήκε το ΜΜΑ στην Ελλάδα.Βέβαια άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι διοργανωτές της βραδιάς  ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΝΤΟΥΡΑΣ και ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
http://www.polemistis.gr/?p=48

OPEN GHAMPIONSHIP FREE STYLE

Στις  12 και 13 Μαρτίου  πραγματοποιήθηκε για όγδοη συνεχομένη χρόνια το OPEN GHAMPIONSHIP FREE STYLE στο περιστέρι στο κλειστό στάδιο δίδυμα  όπου στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία και σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών  .
Επτακόσιοι αθλητές  (700) 50 συλλόγοι από όλοι την Ελλάδα  δώσανε έναν ξεχωριστό τόνο το διήμερο αυτό σε μια άψογη διοργάνωση
Την πρώτη μέρα 12/3 ημέρα Σάββατο  έγιναν όλες η κατηγορίες στα στυλ light contact και kick light σε έξη αγωνιστικούς χώρους (ΤΑΤΑΜΙ) καθώς και για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε και το πρώτο φανελένιο πρωτάθλημα  blade sport (αγωνιστικό μαχαίρι και αγωνιστικό ραβδί) η αγώνες  του blade sports
ήταν υπό την αιγίδα του fcs KALI HELLAS.

http://www.polemistis.gr/?p=62


NO LIMITS

Και ο βασιλιάς της βραδιάς  είναι ο THE DIAMOND PAVLOS KAPONIS όπου κατά τη γνώμη μας είχε μελετήσει πολύ καλά το παιχνίδι του ΜΠΙΤΑΚΟΥ και ήρθε στο NO LIMITS πανέτοιμος να πάρει την ζώνη από τον ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΠΙΤΑΚΟ .Ο αγώνας είχε διάρκεια 5 γύρους των 3 λεπτών όπου ο ΚΑΠΩΝΗΣ επικράτησε άνετα και κέρδισε στα σημεία και ένα κατάμεστο στάδιο χειροκρότησε τους δυο αθλητές  όπου μετα το χτύπημα από το καμπανάκι του τελευταίου γύρου αγκαλιάστηκαν και διδάξανε και οι δύο τι σημαίνει κάποιος να ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες .

http://www.polemistis.gr/?p=81